Diari La Veu del País Valencià
Twitter carrega contra Sáenz de Santamaría per confondre la Generalitat Valenciana amb la catalana

Soraya Sáenz de Santamaría ha comparegut aquesta vesprada al Senat per a defensar l’aplicació de l’article 155 de la Constitució Espanyola a Catalunya. La vicepresidenta del govern espanyol ha traslladat a Twitter algunes de les idees llançades al discurs senatorial. La manca de comunicació entre les institucions espanyoles i catalanes s’ha fet ben palesa, ja que la política de Valladolid s’ha adreçat a un interlocutor equivocat.

Tuit de Soraya Sáenz de Santamaría

La número 2 del govern de Mariano Rajoy ha fet servir l’usuari @generalitat tot pensant que pertany a la Generalitat de Catalunya i sense tindre en compte que hi ha una altra institució homònima: la Generalitat Valenciana.

Els usuaris de Twitter han detectat de seguida l’errada i la pluja de respostes planes, iròniques o, directament, sarcàstiques ha ruixat de seguida el compte de Sáenz de Santamaría. Minuts després, i davant de l’allau d’advertiments de tota mena, la vicepresidenta espanyola ha corregit el missatge tot posant @govern, el nom real del compte de la Generalitat de Catalunya.

Comparteix

Icona de pantalla completa