Diari La Veu del País Valencià
Denuncien la manca de proveïment de material de farmàcia a la Marina Alta
RedactaVeu / Dènia

La diputada d’EUPV Marina Albiol considera que “l’empresa vol criminalitzar les persones que lluiten, perquè ja no té cap mena d’argument, i no sap com parar la indignació que hi ha a la comarca per la privatització de la sanitat”.

Albiol denuncia que la falta de subministrament de la farmàcia a l’hospital i centres de salut -de la comarca de la Marina Alta- “és molt greu, ja que no ho paga Marina Salud sinó la Conselleria de Sanitat”, per la qual cosa exigeix al conseller de Sanitat Llombart que “prenga decisions i deixe de fer-se fotos pels pobles de la Marina Alta”.

La diputada d’esquerres considera que “s’ha de seguir lluitant”. Des de EUPV han manifestat el seu suport “tan a la Plataforma de Sanitat com a Intersindical Salut, davant els atacs injustificats de l’empresa Marina Salud”, per la seva tasca de denunciar la “dolenta gestió” de Marina Salud.

EUPV considera que s’ha de fer una mobilització-manifestació a la Marina Alta que sigui l’inici de la desprivatització del departament de salut. Així com, la derogació de la llei 15/1997, aprovada per PP i PSOE, de noves formes de gestió de la sanitat.

Albiol ha presentat davant Les Corts una pregunta per saber si és cert que s’ha produït una falta de subministrament de material fungible i/o farmacològic a l’Hospital de Dénia i centres de salut de la comarca, tal i com ha denunciat recentment la Plataforma per la Defensa de la Sanitat Pública de la Marina Alta.

En la mateixa sol·licitud, Albiol pregunta per què no hi ha medicaments suficients en el departament de salut de Dénia “ja que ho paga la Generalitat”.

Comparteix

Icona de pantalla completa