Diari La Veu del País Valencià
Pressupostos 2015 a Sant Mateu
El Ple de L’Ajuntament de Sant Mateu ha aprovat aquesta setmana els pressupostos per a l’any 2015, per un import d’1.359.000 €. Aquests pressupostos es caracteritzen per:

– Continuar apostant per la reducció en les despeses corrents. Amb totes les mesures d’eficiència i control que estem prenent cada any s’ha aconseguit reduir la despesa corrent un 43% respecte a l’exercici 2011. També hi ha planificades moltes més mesures d’estalvi energètic.

– Planificació de pagament de factures a 30 dies com a màxim, reducció del deute i, conseqüentment, reducció de les despeses financeres.

– Manteniment de les partides de teleassistència, subvencions a entitats, Escola Permanent d’Adults, Escola Comarcal de Música, Escola Infantil, ajudes a llibres de text, inversions en el menjador escolar, cultura, turisme, festes, etc., complint els criteris d’estabilitat pressupostària i sense augmentar cap dels impostos.

– Augment de les inversions. Aquest exercici 2015 està prevista la finalització de l’Auditori, l’aparcament per a caravanes i la remodelació del jardí i zona de jocs del Pla Sant Pere. També hi ha previstes inversions en manteniment de camins i en senyalització turística.

Les polítiques de control de la despesa corrent, a la reducció dels interessos dels préstecs i a les inversions dutes a terme durant els últims 3 anys suposaran una reducció del deute de més del 40%. L’any 2012 teníem un deute viu a llarg termini de 1.060.000€ i s’acabarà l’any 2015 amb 617.000 €.

Comparteix

Icona de pantalla completa