Diari La Veu del País Valencià
Fabra o pot seguir més temps callat davant les contundents proves del cas Gürtel
RedactaVeu / València

La coordinadora i síndica en Les Corts d’EUPV, Marga Sanz, ha declarat que “les investigacions són cada vegada més contundents i les proves parlen ja claríssimament d’un finançament il·lícit del PP i de les caixes B”.

Per a Sanz, “ja és hora de prendre posició política enfront un fet que està escandalitzant tota l’opinió pública valenciana”.

“El president Alberto Fabra -ha continuat la portaveu d’EUPV- no pot romandre més temps callat”, perquè “d’aquestes proves es deriva que hi ha hagut a nivell electoral una trampa al joc democràtic i a la concurrència a les eleccions per part del PP.”

Comissió de recerca i depuració de responsabilitats

Així, la coordinadora d’EUPV ha manifestat que Fabra “el que ha de fer en aquests moments és constituir una comissió interna de recerca i depurar responsabilitats fins a l’últim moment en tots els nivells del seu partit”.

Segons la coordinadora de la formació d’esquerres, les trames de suposat finançament il·lícit del PP “al final s’uneixen, uns es troben amb uns altres perquè de tot es va fer un negoci amb els diners públics. Hi ha interessos compartits, i no m’estranya gens que haja aparegut el senyor Ortiz relacionat amb el cas Orange Market i que alhora haja treballat en el seu propi benefici en el Pla General d’Ordenació Urbana d’Alacant”. ha conclòs Sanz.

Comparteix

Icona de pantalla completa