Diari La Veu del País Valencià
Mor la dona que va ser disparada per la seua exparella a Elda

La dona de 28 anys tirotejada aquest dimecres per la seua exparella quan arreplegava el seu fill en el col·legi ha mort aquest dijous a l’Hospital d’Elda (Vinalopó Mitjà) després que fóra ingressada en estat de mort cerebral, segons han informat a Europa Press fonts municipals.

L’agressió es va produir sobre les 17.00 hores d’aquest dimecres quan la dona esperava el seu fill per a arreplegar-ho a les portes del seu col·legi. Llavors, la seua exparella, de 31 anys, es va apropar a ella i li va disparar. Després de tirotejar-la, l’home va fugir en el cotxe d’ella, va patir un accident contra un mur i va morir. S’investiga si la mort de l’agressor es va produir per l’impacte o si es va llevar la vida.

Fonts de la investigació han precisat que la jove havia interposat una denúncia contra ell per violència contra la dona i pesava sobre ell una ordre d’allunyament. L’home va crebantar l’ordre en cridar-la per telèfon a principis de mes i ella el va denunciar davant la Guàrdia Civil de Novelda, per la qual cosa va ser detingut i havia passat tot just aquest dimecres a disposició judicial per incomplir la condemna. L’home no tenia llicència d’armes.

Assistència psicològica als alumnes

La Conselleria d’Educació treballa des de dimecres en coordinació amb la Conselleria de Sanitat, la Conselleria d’Igualtat i l’Ajuntament d’Elda per a assistir a qualsevol necessitat i atenció psicològica a la comunitat educativa del col·legi on estudia el fill de la dona atacada per la seua exparella.

Des d’Educació s’ha activat la Unitat d’Acció i Intervenció per a aquests casos junt amb el treball de la inspecció educativa, que estan ja en contacte amb la direcció de l’escola per a avaluar el succés i planificar els passos a seguir per a atendre a famílies, alumnes i professorat del centre durant la jornada d’aquest dijous.

La Conselleria d’Educació fa una crida als mitjans de comunicació perquè es respecte la intimitat i es vetle per garantir la tranquil·litat a la comunitat educativa del centre escolar a partir de demà i que així els equips d’orientació psicològica puguen realitzar el seu treball en òptimes condicions.

Comparteix

Icona de pantalla completa