Diari La Veu del País Valencià
La ràdio d’À Punt comença a emetre en proves

La nova ràdio pública del País Valencià ha començat a emetre en proves i per sorpresa aquest matí. Segons ha informat À Punt a través del seu compte de Twitter, l’audiència potencial pot sintonitzar les emissions en les següents freqüències: a la demarcació de Castelló, a través del dial 103.7 FM; al territori de la demarcació de València, a través del 102.2 FM; i a Alacant cal sintonitzar el diar 96.5 de la FM.

Les emissions consisteixen en cançons de música del País Valencià i falques de presentació del nou mitjà amb lemes com “À punt, l’espai públic de comunicació de les valencianes i els valencians” o “Esta és la sintonia d’À Punt, la ràdio pública, la teua ràdio”.

La directora general d’À Punt, Empar Marco, va anunciar durant la presentació de la imatge corporativa que l’engegada de les emissions de ràdio seria a finals d’any. “Abans que acabe l’any tindrem en marxa una web i una ràdio. El compte de Twitter ha començat a piular hui mateix”, explicaven el mateix dia.

Fa unes setmanes, la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) va anunciar que Jèssica Crespo conduirà el primer magazín cultural d’À Punt, el programa de ràdio que està previst que comence les seues emissions el pròxim mes de desembre. “Jèssica Crespo s’ha guanyat el reconeixement professional en una emissora consolidada i amb tanta tradició com la cadena SER i se suma al repte de posar en marxa els mitjans públics valencians. D’aquesta manera, s’incorpora a tot l’equip que ja està treballant en À Punt per a posar-los en marxa”, va explicar la Corporació a través de la seua pàgina web.

Comparteix

Icona de pantalla completa