Diari La Veu del País Valencià
L’EMT convoca una borsa per a 300 conductors

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València ha obert la inscripció per a una borsa de treball de 300 conductors que s’incorporaran progressivament a la plantilla d’aquesta companyia pública al llarg dels pròxims mesos amb la finalitat de millorar el servei d’autobusos municipals, segons ha informat l’Ajuntament en un comunicat.

Així, ha destacat que, com a novetat, seguint el Pla d’Igualtat de l’EMT i per primera vegada en aquest tipus de borsa es reserva un 15% del total de les places a dones.

A partir de l’obertura de la borsa, qualsevol persona interessada a concórrer a ella podrà presentar la seua instància en línia a través de la pàgina web de l’empresa municipal, www.emtvalencia.es, entre les 17 hores d’aquest dilluns i les 17 hores del pròxim dissabte.

Entre els requisits que es demanen per a poder inscriure’s està posseir el títol d’Educació General Bàsica o anàleg, tindre el permís de conduir de la classe D, estar en possessió del CAP i disposar d’un mínim de 12 punts en el permís de conduir.

Els aspirants hauran de passar una prova de personalitat eliminatòria, un examen teòric i proves psicotècniques. A més, entre els mèrits es valoraran els coneixements de valencià i anglès. Les persones que aproven i que s’integren a la borsa definitiva passaran un reconeixement mèdic i una prova de conducció abans d’entrar a l’EMT, ha precisat l’Ajuntament.

El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha destacat l’esforç de l’Empresa Municipal de Transports “per a contribuir a la creació de treball estable i de qualitat”. En aquest sentit, Grezzi ha comentat que “l’empresa ha incorporat en els últims dos anys més de 200 conductors i conductores” enfront dels “78 entre 2010 i 2014”.

L’edil ha agregat que aquesta borsa és “una prova més de l’aposta de la Regidoria de Mobilitat Sostenible i del govern de Joan Ribó per l’EMT, en dotar-la dels recursos necessaris per a complir l’objectiu que siga la referència de la mobilitat en la ciutat de València”.

Comparteix

Icona de pantalla completa