Diari La Veu del País Valencià
El crim de les xiquetes d’Alcàsser salta al cinema amb la pel·lícula ’75 dies’

La productora L’Orgullo de mi casa PC ha anunciat l’inici del rodatge de la pel·lícula 75 dies per a la primavera del 2018, un llargmetratge inspirat en un dels successos més controvertits de la història recent: els crims de les tres xiquetes d’Alcàsser.

En la pel·lícula es torna al divendres 13 de novembre del 1992, quan les tres joves, de 14 i 15 anys, van desaparéixer quan es dirigien a una discoteca d’un poble proper. 75 dies després, descobreixen els seus cossos en avançat estat de descomposició, semisoterrades entre la mala herba d’un paratge inhòspit anomenat la Romana. Segons ha explicat la productora, aquesta pel·lícula, dirigida per Marc Romero, és el resultat de deu anys de treball en els quals s’ha realitzat un estudi del sumari i una recerca, a través d’hemeroteques, de tots els articles “contrastats”. “Tot l’exposat en el guió està arreplegat d’un sumari de més de 4.000 pàgines, de 1.800 reculls de premsa, d’unes autòpsies contradictòries, d’informes psiquiàtrics, criminòlegs i d’entrevistes a gent d’Alcàsser relacionada amb el cas”, han explicat.

En aquesta pel·lícula es narraran “aspectes desconeguts” del cas, com ara l’estada d’Antonio Anglés a la presó per un delicte de rapte amb violència a una jove politoxicòmana o les seues relacions homosexuals amb joves a canvi de droga.

Comparteix

Icona de pantalla completa