Diari La Veu del País Valencià
Tres empreses compren parcel·les en Parc Sagunt II per tres milions d’euros

Tres empreses relacionades amb els sectors agroalimentaris i el transport logístic han formalitzat la compravenda de dues parcel·les en Parc Sagunt (València) per un import proper als tres milions d’euros, amb la qual cosa el parc empresarial ja compta amb més de 800.000 metres quadrats de sòl venut.

Les signatures que han comprat terreny en Parc Sagunt són Gourmet Potato, amb una parcel·la de 16.100 metres quadrats; Ecologia i Protecció Agrícola, de base tecnològica i dedicada al desenvolupament i fabricació de productes fitosanitaris basats en tècniques de control biorracional de plagues, que ha adquirit una parcel·la de 8.348 metres quadrats, i Inmo Arnedo, dedicada al transport logístic, que pagarà un cànon mensual de dret de superfície a 35 anys, amb opció de compra per una parcel·la de 31.618 metres quadrats.

El pròxim dia 13 de desembre finalitza el termini de presentació d’ofertes de la licitació que es va publicar el passat 13 d’octubre, en la qual es posaven a la venda 14 parcel·les exclusivament d’ús industrial i logístic. La superfície de les parcel·les oscil·la des dels 8.500 m2 als 50.000 i es pot trobar la informació relativa a la licitació en la web del Parc.

Situat a Sagunt, el parc empresarial compta, en la seua primera actuació, Parc Sagunt I, amb més de tres milions de metres quadrats gestionats pel govern d’Espanya i la Generalitat Valenciana a través de la Societat conjunta Parc Empresarial de Sagunt, S.L. per al desenvolupament integral i sostingut de l’àmbit, amb iniciatives que aporten innovació i riquesa econòmica a la zona.

El consell d’administració de Parc Sagunt, reunit a l’agost, va aprovar el plec de condicions que regirà la contractació per a la comercialització de les últimes parcel·les del parc empresarial i que, després de fer una taxació, va incloure un increment del preu del sòl de quasi un 6%. En l’actualitat, queden 14 parcel·les disponibles que es podran comprar fins al 13 de desembre.

Comparteix

Icona de pantalla completa