Diari La Veu del País Valencià
Dos detinguts a València en la manifestació contra les lleis de l’Avortament i de Seguretat
Europa Press / València

Els dos manifestants van ser detinguts per danys i desordres públics i, a més, en el cas de l’home, per resistència a l’autoritat, han confirmat les mateixes fonts.

Més de 2.000 persones, segons les dades facilitades per l’organització, van participar a la ciutat de València en una marxa convocada per la plataforma ‘Juntes sense por’, però que no va ser comunicada administrativament com a “acte de desobediència” per la proposta del Govern per a reformar la Llei de l’Avortament i la futura Llei de Seguretat Ciutadana i la pròxima reforma del Codi Penal.

La manifestació va començar a les 19.30 hores en la plaça de Sant Agustí sota vigilància policial i ha discorregut pels carrers del centre de València, on han desenvolupat alguns actes com pintades en una seu bancària en la qual han escrit ‘Foc al capital’, el llançament d’un globus de pintura contra un centre comercial o la crema de xicotetes banderes d’Espanya enfront de la seu de la Delegació del Govern.

La marxa ha estat presidida per una pancarta amb el lema ‘Desobeint els vostres lleis’ i s’han llançat proclames contra la llei de l’Avortament. La protesta ha passat, entre altres carrers per les Barques, la Plaça de l’Ajuntament, Roger de Llúria o Colón.

Comparteix

Icona de pantalla completa