Diari La Veu del País Valencià
Badenas i Blanch fusionen ‘in extremis’ les candidatures a la Secretaria del PSPV a Castelló

Les candidatures a la Secretaria Provincial del PSPV-PSOE de Castelló ‘#SumemFutur’ i ‘#SomLasolució’, liderades respectivament per Ernest Blanch i Ángel Badenas, han arribat aquest dissabte a un acord per a fusionar-se.

D’aquesta manera, Badenas retirarà la seua candidatura per a integrar-se a la de Blanch després que s’haja “compromés a incloure en el seu projecte el programa electoral de Badenas” amb l’objectiu de “sumar el màxim de sensibilitats i plantejaments possibles i assegurar que el PSOE de Castelló isca més fort i unit”, destaca la candidatura ‘#SumemFutur’ en un comunicat.

Badenas s’ha dirigit a la militància sol·licitant el vot per a Ernest Blanch i tots dos candidats han mostrat la seua satisfacció per l’acord aconseguit perquè “redundarà en benefici del partit”.

Els dos han expressat el seu convenciment que “treballant de forma conjunta i apostant pel respecte i el consens, el PSPV eixirà reforçat d’aquest procés de primàries”.

L’acord, però, arriba in extremis ja que aquest diumenge es produiran les votacions amb què la militància socialista triarà els nous secretaris del partit a les tres demarcacions.

Comparteix

Icona de pantalla completa