Ciutadans vol tombar la Llei de l'Horta perquè "no garanteix la supervivència del camp"

El partit taronja considera que no es donen solucions concretes per a l'Horta
/ València
20 novembre 2017 01:00h
Per L\'Horta denuncia que l\'ampliació prevista de la V-21 provocaran la desaparició d\'un total de 80.087 metres quadrats d\'uns terrenys històrics.

La diputada de Ciutadans (Cs) a les Corts Valencianes María José García ha explicat aquest dilluns que el seu grup parlamentari ha presentat una esmena a la totalitat de la Llei de l'Horta en considerar que "no ofereix solucions concretes" i que "de res serveix paralitzar la voraç pressió urbanística sense unir tots els esforços en la consecució d'uns preus dignes en el camp valencià".

En un comunicat, García ha indicat que Ciutadans discrepa en la forma de regular la protecció de l'horta perquè creu que el projecte de llei presentat "oblida els agricultors valencians, ja que no garanteix la supervivència de la professió ni aporta un paquet normatiu eficaç que defense l'agricultor, que és qui dóna vida a l'horta".

A més, segons ha assenyalat, Cs "no està d'acord amb l'expropiació de l'ús que proposa la llei ni amb la regulació de l'arrendament forçós perquè no resol el problema de l'abandonament de l'horta".

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next