Diari La Veu del País Valencià
El Gran Wyoming, aquest dissabte en el 50 aniversari de la ‘Cartelera Túria’
Europa Press / València

En primer lloc, el Centre Cultural La Nau de la Universitat de València explicarà aquest divendres amb la presència del Gran Wyoming, en un acte organitzat amb motiu del 50 Aniversari del setmanari valencià ‘Cartelera Túria’.

La cita, que tindrà lloc en el Paranimf de la Universitat, a les 19.00 hores -amb entrada lliure fins a completar la capacitat del recinte-, també podrà seguir-se en directe des de la Sala d’Actes Sanchis Guarner de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València i des de MediaUni, ha informat la institució acadèmica.

Durant l’acte, José Miguel Monzón, guardonat en diverses ocasions en els Premis Túria (per ‘Caiga quien caiga’ i ‘El Intermedio’), presentarà el seu llibre No estamos locos (Planeta), en el qual relata, amb humor, ironia i crítica social, els fets que estan succeint en aquests temps.

Wyoming actualment és presentador de l’espai televisiu ‘El Intermedio’ però també ha exercit d’humorista, actor, músic, guionista i fins i tot de metge. Al llarg de la seua carrera ha rebut diversos premis pel seu treball en ‘El Intermedio’ i com a escriptor de diversos llibres. La signatura de l’autor queda plasmada en l’última frase del llibre: “Faça vostè com jo, no es pose en política”.

A més, el dissabte a les 22.30 hores Wyoming & Los Insolventes estaran en la sala Loco Club per a rescatar clàssics del rock d’ahir i de hui. De Chuck Berry a Jet, passant per The Who, Rory Gallagher, Frank Zappa, Siniestro Total, Leño o Ramones. Un xou enèrgic, ‘hipervitaminat’ i realment divertit, segons figura en la web de la sala.

Comparteix

Icona de pantalla completa