Diari La Veu del País Valencià
El Consell demana a la comissió de liquidació de RTVV que acabe l’extinció aquest mes de novembre

El Consell, constituït en junta general d’accionistes de Radiotelevisió Valenciana (RTVV) SAU, ha aprovat aquest divendres un acord pel qual s’insta la comissió de liquidació d’aquesta societat a formular els comptes anuals amb data 30 de novembre de 2017 i a concloure la liquidació per mitjà de la cessió global d’actius i passius a la Generalitat, com a sòcia única d’aquesta.

Sobre aquesta decisió ha parlat la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, qui en la roda de premsa que ofereix cada divendres ha anunciat l’acord per a demanar l’extinció de l’antiga RTVV. “Liquidarem eixe empastre de 1.300 milions d’euros, un empastre de mil dimonis que ens deixà el govern anterior”, ha afegit en ser preguntada per altres liquidacions en altres empreses i serveis del territori valencià.

Paral·lelament, el Consell, constituït també en la junta general d’accionistes d’aquesta societat en liquidació, ha adoptat un altre acord pel qual s’aproven els comptes anuals de la mercantil corresponents al 2016. RTVV SAU va tancar l’exercici amb unes pèrdues de 2,59 milions d’euros, tal com es va posar de manifest amb la publicació del Compte General.

Els comptes aprovats comprenen el balanç a 31 de desembre del 2016, el compte de pèrdues i guanys, l’estat dels canvis en el patrimoni net, l’estat de fluxos d’efectiu i la memòria corresponents a l’exercici acabat en aquesta data.

Comparteix

Icona de pantalla completa