Festa per reivindicar l’escola pública davant els atacs del Consell

AMPAs, professorat, alumnes, sindicats, artistes i partits polítics de la Vall d’Albaida participaran a una convocatòria que inclourà una gran cercavila i actuacions musicals
20 febrer 2014 01:00h
RedactaVeu / Ontinyent

Ontinyent acollirà el proper mes de març una festa intercomarcal que servirà per reivindicar l’escola pública davant “els atacs” del Consell en mans del Partit Popular. Així ho avançava el regidor d’Educació ontinyentí, Pepe Pla, en una roda de premsa en què criticava durament “la nova agressió” que suposa l’eliminació d’aules i professors per al proper curs confirmada aquesta setmana en una resolució de la Conselleria d’Educació.

Pla apuntava que aquesta resolució “s’ha publicat sense ni tan sols dignar-se a respondre a les al·legacions que es van presentar des d’Ontinyent. Condicionaran la matrícula eliminant 3 aules, augmenten la mancança de professorat eliminant 5 docents, i ni tan sols es dignen a contestar a unes al·legacions que fins i tot va donar suport el PP d’Ontinyent, partit al qual demanem que complisca el seu compromís al plenari, i defense que no ens eliminen aquestes unitats educatives. Dir una cosa ací i altra a València, com està fent el PP, és totalment demagògic, ací fa falta la unió de tots”, destacava.

La ‘Festa per l’Educació’ que està preparant-se per al 29 de març compta ja amb la participació confirmada d’AMPAs, professorat, alumnes, sindicats, artistes i partits polítics que participaran a una convocatòria que inclourà una gran cercavila pels carrers de la ciutat fins al recinte firal, on s’habilitarà un gran escenari on els participants podran expressar-se, i posteriorment tindran lloc actuacions musicals.

“Serà una gran festa per a dir a la consellera Català que no consentirem el que estan fent per destrossar l’educació pública amb excuses barates mentre cedeixen sòl públic i es signen acords amb escoles privades. Els diners públics s’han de gastar en allò públic, i unirem les veus de tots i totes per a dir-los que no toquen res més, que ja els queda poc i ja han fet massa coses malament”, concloïa el regidor.

next