Diari La Veu del País Valencià
Esteban Morcillo continuarà com a rector de la Universitat de València

RedactaVeu / València

Esteban Morcillo seguirà sent el rector de la Universitat de València al imposar-se a Vicent J. Martínez. Morcillo ha aconseguit un 59% dels vots, enfront del 40,4 % dels sufragis aconseguits per Martínez.

Després de la seua proclamació com a guanyador de les eleccions al Rectorat de la Universitat de València, Esteban Morcillo ha anunciat que “continuarem treballant per a fer més i millor Universitat pública” i “tots plegats” seguir construint “la millor” Universitat.

Un total de 56.043 persones de la Universitat de València han pogut votar entre dos candidats, els catedràtics Esteban Morcillo i Vicent J. Martínez. Fa quatre anys, en la primera volta de les eleccions al Rectorat, entre el PDI doctor va votar el 87,75% del cens; entre el PDI no doctor, el 53,16%; entre els estudiants el 10,76%; en el PAS, el 72,97%; i entre el personal investigador en formació el 41,56%.

De les 56.043 persones amb dret a vot en aquestes eleccions, el col·lectiu més nombrós és el dels estudiants, amb un cens de 49.587 persones. El professorat doctor i amb vinculació permanent és el segon grup, amb 2.095 votants. El professorat no doctor o sense vinculació permanent ascendeix a 2.044. El Personal d’Administració i Serveis arriba a 1.948 persones, i el Personal Investigador en Formació l’integren 369 votants.

Comparteix

Icona de pantalla completa