Gascó (PPCV) sobre els professors: "Cal condemnar i perseguir els qui fan servir el seu lloc per a afavorir idees i partits"

La diputada popular demana "assenyalar amb el dit els professionals dolents per a aconseguir el reconeixement dels bons"

El PPCV ha portat hui al ple de les Corts la proposició no de llei (PNL) que reclama que l'alta inspecció educativa (dependent de l'Estat) reprimisca els casos que, a parer de la formació conservadora, suposen "adoctrinament dels més febles". La portaveu d'Educació, Beatriz Gascó, ha fet servir el seu torn de defensa de la iniciativa per a denunciar que al sistema educatiu valencià hi ha professionals que es dediquen a aquesta activitat.

Carregant el vídeo...

Gascó ha assenyalat la conveniència de "condemnar i perseguir els qui fan servir el seu lloc i el seu centre educatiu per a afavorir determinades idees i partits". La diputada popular, que fins a 2015 va ser directora general a la conselleria d'Educació, també s'ha mostrat partidària "d'assenyalar amb el dit els professionals dolents per a aconseguir el reconeixement dels bons".

La PNL ha tingut el suport de Ciutadans, després que el PPCV acceptara dos esmenes de la diputada Mercedes Ventura per a crear "un agència independent" d'inspecció del professorat" i l'estudi de "mesures per a la defensa i protecció dels denunciants" d'aquest pressumpte adoctrinament. Els vots de PSPV, Compromís i Podem han evitat que s'aprovara.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat