Diari La Veu del País Valencià
EUPV actualitza la web www.calatravatelaclava.com
RedactaVeu / València

La formació d’esquerres ha actualitzat els continguts de la web www.calatravatelaclava.com, després que, recordem, el jutge denegara el seu tancament sol·licitat en la demanda de l’arquitecte Santiago Calatrava contra Esquerra Unida. La pàgina incorpora ara dos noves seccions, una sobre la caiguda del trencadís del Palau de les Arts, i una altra sobre la pròpia demanda de Calatrava. “Les milers de visites que rep la pàgina continuen fent-nos sentir orgullosos de la nostra tasca de fiscalització. Ens alegra que el jutge haja denegat el tancament i que els ciutadans puguen així seguir exercint el seu dret a la informació”, manifesta el portaveu adjunt d’EUPV, Ignacio Blanco.

L’actualització de la web incorpora, com dèiem, una secció sobre la caiguda del trencadís de la coberta del Palau de les Arts, amb documentació gràfica i una relació de notícies sobre l’assumpte. “La closca pelada del Palau és la il·lustració perfecta del que està ocorrent amb les obres de Calatrava al País Valencià, i també arreu del món. En concret a València, la caiguda del trencadís és el símbol del final d’una època, de com hem passat del blanc al gris, que darrere de l’obra faraònica està el malbaratament, els sobrecostos, una realitat ben desoladora”, lamenta.

La segona secció nova que inclou la pàgina és una sobre la demanda de l’arquitecte Calatrava a Esquerra Unida. En aquesta apareix complida informació sobre la demanda i la interlocutòria del jutge que va desestimar el tancament de la web, així com un altre recull de les notícies de premsa generades al voltant d’aquests fets.

“Anem a continuar fent el que fins ara hem fet: complir amb la nostra feina, amb la nostra tasca de control al Govern i de denúncia del malbaratament i de la despesa dels diners públics. La persecució que estem patint no va a fer-nos callar el més mínim”, adverteix el diputat d’esquerres.

Comparteix

Icona de pantalla completa