Diari La Veu del País Valencià
La Ciutat de les Arts i les Ciències es prepara per al Nadal amb un mercadet i ‘foodtrucks’

Els voltants de l’Umbracle de la Ciutat de les Arts i les Ciències es convertiran, a partir del pròxim divendres 15 de desembre, en el passeig més nadalenc de la ciutat amb activitats per a gaudir en família i amb amics: tallers nadalencs, un mercat amb més de 35 llocs, un racó solidari, una zona de ‘foodtrucks’ i un ‘photocall’.

També amb motiu de les festes, les Arts i les Ciències han convocat un concurs de dibuix infantil adreçat a tots els alumnes d’Educació Primària del País Valencià durant el curs 2017-18, detalla la Generalitat en un comunicat.

Els xiquets també podran lliurar les seues cartes al Pare Noel, que explicarà contes, i a l’emissari dels Reis Mags. Per les vesprades se celebrarà un espectacle de titelles i tallers temàtics, un taller de maquillatge i un altre de circ, del dilluns 26 de desembre al 7 de gener, en horari de 12 a 13 hores.

Des del 15 de desembre, al costat dels llacs del Museu dels Ciències i el Hemisfèric hi haurà una àmplia oferta infantil amb una zona de pagament amb atraccions, llits elàstics, un minigolf, jocs de fira i un tren a pedals.

Altres propostes infantils seran els espectacles itinerants els dies 15, 16, 17, 22, 23, i 25 de desembre. També s’instal·larà un racó solidari on els visitants podran dipositar joguets que es destinaran a diferents ONG.

I, per tercer any consecutiu, en la programació especial de Nadal de la Ciutat de les Arts i les Ciències destaca també la música en directe de Pep Gimeno ‘El Botifarra’.

El cantautor de Xàtiva interpretarà el seu espectacle ‘Ja arriba Nadal’, una recopilació de romanços i cançons típiques per a aquestes dates el dissabte 16 de desembre i la Nit de Nadal, el dissabte 24, els dos dies a les 13 hores. Els horaris i el calendari de totes les activitats estan a la disposició del públic en la pàgina web de les Arts i les Ciències.

Comparteix

Icona de pantalla completa