Diari La Veu del País Valencià
Puig: ‘Un president ha d’estar per a unir els ciutadans, no per a dividir-los’
RedactaVeu / Oriola.

El secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha assegurat que “un president està per a unir els ciutadans, no per a dividir-los”, al mateix temps que ha apuntat que “ha de respectar les institucions i no destruir-les”. En concret, durant la visita que ha realitzat a l’ajuntament d’Oriola ha recordat que Fabra va assegurar “després d’haver intentat arrabassar l’alcaldia a aquest municipi, que anava a presentar una querella que encara no ha aparegut”.

D’aquesta manera, Puig ha comparegut davant els mitjans de comunicació després de mantenir una trobada amb l’actual alcalde de la localitat, Montserrate Guillén, i membres de l’equip de govern i ha apuntat que “afortunadament, des de l’últim dia que vaig estar ací, quan Serafín Castellano va anunciar que hi hauria una moció de censura i un canvi de Govern, ara he vingut a constatar que açò no s’ha produït”. Així, ha destacat que “seguim comprovant que el govern de progrés d’Oriola segueix treballant pels ciutadans de la localitat, i ho fa malgrat totes les dificultats que comporta tenir un govern de la Generalitat que és un problema i no una solució als problemes reals de la gent”.

El líder dels socialistes valencians ha destacat que “per sobre de tot estan fent les coses bé, i sobretot de forma honrada, i la decència dels governs és un pas fonamental per a la credibilitat de les institucions, que s’ha trencat pel pas del PP que ha dilapidat el capital polític més important i la reputació d’una societat, tant a Oriola com a la resta del País Valencià”. Per açò, ha tornat a enviar un missatge de suport a l’actual govern oriolà i ha reiterat que “aquesta és la manera de fer avançar una societat que, malgrat les dificultats a causa dels obstacles que posa el PP i la Generalitat, està tirant endavant amb un govern honrat i decent”.

Finalment, ha apuntat que “si aconseguís ser president de la Generalitat, Oriola tindrà al País Valencià el pes que es mereix i eixirà de l’oblit al qual l’ha sotmès el PP”.

Comparteix

Icona de pantalla completa