Diari La Veu del País Valencià
Altea amb Trellat defensa les seues edils investigades

Altea amb Trellat ha afirmat que són “falsos” els fets denunciats per diversos membres fundadors de la formació davant la Fiscalia i pels quals hauran de declarar com a investigades les dues edils de l’equip de govern a Altea, Beatriu Nomdedéu i Ana Alvado.

La denúncia va ser presentada davant el ministeri públic per “alguns membres fundadors” d’Altea amb Trellat i se sol·licitava que s’investigara si Alvado va poder “influir” mitjançant el seu càrrec d’edil de Comerç i Turisme en “les relacions i decisions del Consistori amb diverses empreses en les quals participaria el germà d’aquella, José Alvado, amb la finalitat d’afavorir els interessos personals o familiars”, segons recull l’escrit presentat per la fiscal davant el jutjat instructor. A més, la denúncia indicava que “ambdues regidores haurien destinat els cabals públics del consistori, destinats a les despeses administratives del grup polític a què representen, per al seu ús personal”, fets que consideren constitutius dels delictes de tràfic d’influències, malversació i frau.

Davant la denúncia, aquest dijous, en un escrit, Altea amb Trellat ha ratllat eixos suposats fets de “falsos” i “denuncia que l’únic objectiu de la denúncia és desprestigiar políticament i personal les nostres companyes intentant causar el màxim dany possible a la nostra agrupació”. Així, han apuntat que “la denúncia la formulen, entre altres excompanys, Andrés Simó Tejadillos, Eva Martínez i Juanjo Pajarón”.

Al seu judici, “no arreplega cap fet concret” i va ser presentada “com a ‘vendetta’ personal perquè els òrgans d’adreça d’Altea amb Trellat han volgut satisfer els interessos econòmics i personals dels denunciants”.

“Aquest fet ens dóna l’oportunitat per a fer visible la impecable gestió realitzada per les nostres companyes de manera honrada, eficaç i amb sentit comú, respectant sempre els principis ètics i polítics del nostre partit. Esperem que la justícia es pronuncie en breu i prenga mesures contra qui ha volgut instrumentalitzar-la”, han resolt.

Altea amb Trellat ha anunciat que dilluns que ve 11 es donaran més explicacions en una compareixença pública en la sala de reunions de la segona planta de l’Ajuntament d’Altea.

Comparteix

Icona de pantalla completa