Diari La Veu del País Valencià
Industrias Yuk compra a la Generalitat 14.700 metres quadrats de sòl del Parc Logístic de València

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, a través de l’Entitat d’Infraestructures de la Generalitat (EIGE), ha signat la venda d’una parcel·la de 14.700 metres quadrats de terreny del Parc Logístic de València (PLV) a Industrias Yuk S.A. per un import de vora 1,8 milions d’euros.

industrias Yuk és una empresa creada el 1964 que es dedica al disseny i fabricació de cadenes de metall per al transport i transmissió per a la indústria en general. La companyia ha comprat aquesta parcel·la del PLV perquè necessitava ampliar les seues instal·lacions. Ara, traslladarà allà el seu principal centre logístic.

“La reactivació del PLV impulsada per la Conselleria que dirigeix María José Salvador en els dos últims anys ha propiciat la implantació de noves empreses i la venda de prop de 141.000 metres quadrats enfront dels 10.000 metres quadrats de la legislatura anterior”, indiquen en una nota de premsa de la Generalitat. “Aquest impuls del parc continuarà en els pròxims mesos i durant el primer trimestre del 2018 està previst traure a la venda dues parcel·les més: la M9-10 de 24.700 metres quadrats i la M13 de 8.600 metres quadrats”, afegeixen.

D’altra banda, l’EIGE també té previst traure en breu el plec per a la concessió de l’aparcament per a vehicles pesats previst en la parcel·la M2 de 46.800 metres quadrats. Amb aquesta finalitat, s’està elaborant actualment el corresponent estudi de demanda i viabilitat econòmica de l’aparcament.

En l’actualitat, estan implantades o en procés d’implantació al PLV un total de 16 empreses. “La seua ubicació estratègica, volum de serveis i les mesures adoptades per la Generalitat han contribuït a potenciar la competitivitat del sector i a consolidar-lo com l’enclavament idoni per a l’assentament d’empreses rellevants del transport i la logística”, asseguren en la nota.

Comparteix

Icona de pantalla completa