Diari La Veu del País Valencià
Julià Álvaro, candidat a encapçalar Compromís a les eleccions europees
Europa Press / València

Ara ha decidit presentar la seua candidatura a les europees perquè, després del “intens treball intern” realitzat, “és el moment de dir fort que una altra Europa és possible”. “Jo crec en el debat sobre com es pot fer una altra Europa: no estem davant unes eleccions menors ni secundàries, el nostre dia a dia es decideix en les institucions europees”, ha assegurat.

Al seu judici, el procés de primàries engegat per Compromís és “un exemple de radicalitat democràtica i de respecte a la pluralitat, uns valors que ens són propis i que des del País Valencià hem d’exportar a Europa”. La forma de fer-ho, ha continuat Álvaro, és “la defensa dels drets de les persones, dels moviments socials, de la democratització de les institució i del reconeixement de la diversitat dels pobles”.

“Estem davant un final d’època, res tornarà a ser com ho hem conegut. Tenim reptes importants davant nosaltres; el futur està per escriure i ho hem d’escriure a Europa, des de la sostenibilitat, la solidaritat i la valentia”, ha incidit, al mateix temps que ha ressaltat la necessitat de “fer sentir la nostra veu i ser valents per a plantejar alternatives potents que no agradaran als de dalt, però que han de servir per a millorar la vida dels de baix, de la gent normal”.

L’Europa de les persones i sostenible és més que possible, és obligada / Julià Álvaro

Comparteix

Icona de pantalla completa