El director de 'Pa Negre', Agustí Villaronga, visitarà la Mostra Internacional de Cinema Educatiu

La MICE homenatjarà el cineasta en aquesta edició que tindrà lloc del 10 al 24 de febrer a diferents poblacions de la demarcació de València
/ València
11 desembre 2017 01:00h
El lliurament de premis serà el dia 24 en la ciutat de Sagunt.

La Mostra Internacional de Cinema Educatiu (MICE) homenatjarà en aquesta VI edició el director mallorquí Agustí Villaronga, de qui han destacat la seua extensa i brillant trajectòria cinematogràfica, segons han anunciat els responsables de la trobada en un comunicat.

El director de títols com Incerta Glòria i El rei de l'Havana ha acceptat la invitació de l'organització per a ser un dels convidats d'excepció en aquesta sisena edició del festival. En aquesta convocatòria es podrà veure el seu gran èxit internacional: Pa negre, la pel·lícula que va arrasar en els Premis Goya amb 9 guardons. Aquesta projecció tindrà lloc a Benetússer, una de les seus del festival.

"És un autèntic plaer poder comptar en la MICE amb un cineasta internacional del nivell de Villaronga", afirma el director del festival, Josep Arbiol, qui promet més sorpreses abans que finalitze enguany.

La MICE vol convertir-se en un referent mundial del cinema educatiu i actualment és ja un dels esdeveniments cinematogràfics més rellevants del panorama europeu. El festival tindrà lloc el pròxim mes de febrer, entre el 10 i el 24, i se celebrarà a la ciutat de València i a altres localitats de la demarcació. El lliurament de premis serà el dia 24 del mateix mes a la ciutat de Sagunt.

next