Diari La Veu del País Valencià
Bellver (PP): ‘El tripartit és, del roí, el pitjor’
RedactaVeu / València

Bellver ha valorat així les diferents manifestacions públiques de dirigents i de les joventuts dels partits de l’oposició en Les Corts, que en els últims dies han escenificat “la seua verdadera essència”. “S’han deixat radiografiar, i el resultat és el que ja sabíem, perquè el diagnòstic que havíem fet era correcte”.

El portaveu ha recordat que al llarg d’aquesta setmana, joves de Compromís s’han pronunciat a favor de “l’autodeterminació dels pobles”, secundats per destacats dirigents de la seua formació, “la qual cosa no sols no és cap novetat, sinó que s’està convertint en habitual”.

I a més ha recordat com “els dirigents de l’oposició li han agafat gust a cridar, en públic, català a la nostra llengua”. “Nosaltres parlem valencià i la nostra llengua s’anomena valencià, tal com diu el nostre Estatut”.

“L’esquerra és sinònim de divisió, insubmissió i absència total de respecte per les normes i les institucions democràticament triades pels ciutadans”, ha assenyalat. “Estan obsessionats de trencar, de debilitar… serà perquè ho porten en el seu ADN, ja que ni tan sols els seus partits estan units entorn un projecte polític únic i no són més que peces soltes que en molts casos, a penes encaixen”, ha explicat Bellver, que ha afegit: “Això és tot el que han d’oferir a la societat valenciana: ruptura, desacatament i baralla”.

Enfront d’aquesta posició “dèbil, trencadissa i que només genera inseguretat, només el Partit Popular ofereix les garanties i dóna la confiança suficient a les empreses i a les famílies valencianes per a defendre les nostres senyes d’identitat, la llengua que ens és pròpia, el valencià, i els nostres límits territorials, reconeguts en l’Estatut i en la Constitució”.

Comparteix

Icona de pantalla completa