Diari La Veu del País Valencià
La Raíz s’acomiadarà dels escenaris a finals del 2018

La Raíz ha anunciat aquest dijous que deixa els escenaris en el 2019, una aturada que de moment no saben si serà definitiva.

A través d’un comunicat, els components del grup de la Safor han informat que durant els 12 anys de treball “sense descans” s’han vist obligats a “descurar algunes coses que volem atendre” i que ara s’acomiadaran dels escenaris, a finals del proper any 2018, dotze mesos en què La Raíz vol fer “tot el possible per a estar en el major nombre de festivals” i així dir adéu a aquesta etapa “d’una forma inoblidable”.

Asseguren que ha sigut una decisió “molt meditada i consensuada des de fa un temps” i indiquen que “a nivell intern, la banda està en el millor dels estats. Ací mai hi ha hagut cap picabaralla i en açò podem dir obertament que ens sentim els millors”.

L’aturada prevista a partir del 2019 deixa la porta oberta a un possible retorn que no té data, ja que el futur el decidiran “sense pressions externes i sense presses” i, per això, demanen temps per a prendre una decisió final.

Comparteix

Icona de pantalla completa