Diari La Veu del País Valencià
Ja es poden consultar el resultats de la prova del Grau Mitjà de la JQCV

Els resultats de les proves de l’A2, el B1, el Grau Mitjà de valencià i de Llenguatge administratiu que lliura la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià (JQCV) ja es poden consultar. Podeu fer-ho des d’ací; només s’han de seguir les instrucció que indica l’aplicació.

Cal recordar que aquesta és la segona convocatòria i que les proves canviaran per al proper any. Entre altres modificacions, deixaran la nomenclatura d’elemental, mitjà i superior.

La Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV), dependent de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, va registrar un total de 52.159 matrícules per a realitzar les proves de coneixements de valencià que es van dur a terme entre el 4 i el 25 de novembre.

Cal destacar que el nombre de persones matriculades en aquestes proves ha augmentat respecte al novembre de l’any passat un 22,35%. Del total de matrícules, 1.203 es van presentar a les proves del nivell A2; 2.673, al nivell B1; 31.847, a les proves del Grau Mitjà, i 16.015, a les proves del superior. A més, 422 persones es van presentar a les proves de coneixements específics, de les quals 204 ho van fer a les de llenguatge administratiu; 110, a llenguatge als mitjans de comunicació, i 108, a correcció de textos.

Comparteix

Icona de pantalla completa