Diari La Veu del País Valencià
La patronal CEV rep de la Generalitat l’ajuda de 650.000 euros que el PP volia eliminar

El ple del Consell ha concedit 650.000 euros a la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV) per a la compensació econòmica dels costos derivats de l’exercici de la participació institucional durant 2017.

Aquesta ajuda es concedeix conforme al que es disposa en la Llei 7/2015, de 2 d’abril, de la Generalitat, de Participació i Col·laboració Institucional de les organitzacions sindicals i empresarials representatives a la Comunitat Valenciana i el seu Reglament.

La participació institucional inclou l’assistència i participació dels representants de la CEV en les comissions, consells o altres òrgans col·legiats semblants de direcció, participació, consultius o d’assessorament que s’enumeren en les bases, així com en les taules o fòrums específics de negociació o concertació socioeconòmica als quals siguen convocats. Així mateix, inclou les accions realitzades que tinguen relació amb la participació institucional en els termes assenyalats en la llei i el seu reglament.

Les ajudes arriben després que aquest dijous, la Comissió d’Economia, Pressupostos i Hisenda de les Corts rebutjara la disminució de les subvencions directes a la CEV i als sindicats CCOO i UGT per un import de quasi un milió d’euros, com demanava el PP. Precisament, una de les esmenes que van presentar els populars contra la llei de participació contemplava retirar 100.000 euros a la patronal i als sindicats

Comparteix

Icona de pantalla completa