Diari La Veu del País Valencià
Economia obté el vistiplau per a actualitzar el Consell Valencià del Cooperativisme

El ple del Consell ha autoritzat aquest divendres l’actualització de la norma reguladora del Consell Valencià del Cooperativisme. La regulació actual data de 1996 i ara s’adaptarà a les normes vigents i a la representativitat i composició del Consell.

Així, es faculta el Consell per a l’aprovació del Pla Estratègic biennal de Suport i Foment del Cooperativisme Valencià, s’incorporen les seues competències en matèria de mediació en la resolució de conflictes i la norma reguladora del Consell es posa en concordança amb la Llei d’Arbitratge Cooperatiu.

També s’augmentarà el nombre d’integrants per a donar entrada a representants de totes les federacions de la Confederació de Cooperatives i incloure com a membre el secretari autonòmic competent en la matèria.

La millora de les relacions entre el Consell i el sector cooperativista és una de les apostes del govern de la Generalitat. El dit Pla de Suport i Foment del Cooperativisme Valencià es va elaborar entre el govern Valencià i el Consell Valencià de Cooperativisme i té com a objectiu principal donar suport a la creació de noves empreses de l’economia social i consolidar les ja existents al País Valencià.

Comparteix

Icona de pantalla completa