Diari La Veu del País Valencià
Eva Grimaltos és triada presidenta de FAPA València
Europa Press / València

Així ho han informat fonts de la federació, que han recordat que Grimaltos, del CEIP Severí Torres de Castelló de la Ribera, ha vingut exercint el càrrec en funcions des del passat estiu.

Grimaltos ha adonat de la memòria de gestió realitzada durant l’últim any, en el qual ha exercit com a vicepresidenta i presidenta en funcions, i ha posat l’accent en les gestions, negociacions i enfrontaments amb la Conselleria d’Educació.

Així mateix, la nova executiva ha presentat el seu projecte de treball per als pròxims dos anys, insistint en la necessitat de treballar en quatre àrees: la de participació comarcal i assessorament per a donar resposta a les necessitats reals de les AMPA, la de formació per a dotar d’eines a les associacions en la defensa de l’escola pública, la de relacions públiques i institucionals i la jurídica, per a defensar el dret de les AMPA com a membres de la comunitat educativa.

Les campanyes de FAPA-València per a reclamar el pagament de les beques de llibres, les deficiències en infraestructures o la preocupació per la supressió d’unitats als centres educatius han sigut uns altres dels temes debatuts en l’assemblea.

Comparteix

Icona de pantalla completa