Diari La Veu del País Valencià
Oltra: No tinc res personal amb José Luis Roberto; Déu me’n guard! És un afer públic

Mónica Oltra ha situat l’escalada d’amenaces del líder del partit d’extrema dreta España 2000, José Luis Roberto, en l’àmbit públic i no en cap disputa personal. “No és res personal això meu amb José Luis Roberto. Jo, amb eixe senyor, personalment no tinc res; Déu me’n guard! Aquest és un afer públic, social, polític… Quan un grup de feixistes decideix fer amenaces, quan són marcadament racistes, masclistes, xenòfobs i jo tinc les circumstàncies familiars que vostés coneixen, l’element amenaçador i d’assetjament és una qüestió pública. Per això el ministeri públic ha decidit prendre la iniciativa i portar els fets al jutjat”, ha assegurat la vicepresidenta del Consell durant la roda de premsa posterior al ple del govern.

La també consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives s’ha referit, davant les preguntes dels periodistes, a la concentració protesta d’ahir a Llíria contra la instal·lació d’un centre d’acollida de menors, on va destacar la participació de membres d’España 2000.

Carregant el vídeo…

Oltra no ha fet cap referència a aquesta participació de la ultradreta, però s’ha lamentat que “algú puga portar una pancarta contra un centre de recepció de menors”. Oltra s’ha preguntat: “Què tenen aquestes persones contra els xiquets i xiquetes que no tenen pare ni mare? Volen una societat com la de Charles Dickens? Què fem amb aquests xiquets? Que es posen a la porta de les institucions a pidolar?”.

Comparteix

Icona de pantalla completa