Diari La Veu del País Valencià
El 76,3% dels delegats del Congres Provincial del PSPV de Castelló donen suport a Ernest Blanch

El nou secretari general del PSPV a la demarcació de Castelló, Ernest Blanch, ha rebut el vot favorable del 76,3% dels delegats en el III Congrés Provincial del partit que s’ha celebrat aquest dissabte. La formació ha apuntat que la gestió de l’executiva ixent va ser aprovada amb el suport del 63% del plenari.

Durant el seu parlament, el nou secretari general ha destacat la importància que per primera vegada s’haja triat un secretari general a la demarcació pel conjunt de la militància a través d’un procés de primàries en el qual el vot de tots els militants ha valgut el mateix. També ha considerat important que l’elecció del secretari general es produïra en la primera volta. Sobre aquest tema, ha assenyalat que “ha sigut un reflex de la voluntat d’una majoria amplíssima de socialistes de les comarques de Castelló de voler enviar un senyal de fortalesa i canvi dins del partit i a la resta de la societat”. Ha afegit que “respectarem aquest missatge i demane que ho respecten tots i totes”.

Blanch ha destacat que el projecte que lidera “és un compromís amb l’honradesa, un projecte de proximitat, que descansa en els valors que, en definitiva, han configurat la socialdemocràcia i el compromís de construir una societat més justa, més equilibrada, d’igualtat d’oportunitats, de protecció de les persones; els nostres valors de sempre, la justícia, la igualtat, el respecte i la solidaritat”, ha dit.

El secretari general del PSPV de Castelló ha finalitzat afirmant que “som el PSPV-PSOE, i d’ací hem d’eixir més forts, més units i amb les idees clares. Tenim un projecte per a les comarques de Castelló, amb solidaritat, equitat i justícia. Un projecte per a canviar la política i el partit. Tenim un projecte per a convertir-nos en l’instrument dels progressistes, som els únics capaços de portar a la pràctica les nostres idees, perquè les tenim i volem engegar-les. Sabem el que hem de fer i ho farem, guanyarem el carrer per a guanyar la societat. Fem del PSPV l’autèntic referent de la majoria progressista de Castelló i la victòria estarà assegurada”.

Per la seua banda, el secretari general del PSPV i president de la Generalitat, Ximo Puig, ha clausurat aquest III Congrés Provincial a la demarcació de Castelló després d’haver inaugurat a València el corresponent, on ha donat suport a la secretària general, Mercedes Caballero. A Almenara, Puig ha recordat a la nova executiva que té tot el suport del partit a la demarcació i ha animat Blanch i el seu equip a seguir treballant per a obrir el partit. “En som molts, però hem de ser-ne més, perquè el canvi a la Comunitat ha vingut per a quedar-se”, ha apuntat Puig.

Comparteix

Icona de pantalla completa