Diari La Veu del País Valencià
El II Congrés Nacional de Joves PV serà el 14 d’abril i estarà obert a tots els menors de 31 anys

L’assemblea Nacional de Joves PV-Compromís (l’organització unitària de les joventuts del Bloc i de Gent de Compromís) ha acordat aquest diumenge, reunida a Xeraco (la Safor), la convocatòria del II Congrés Nacional del col·lectiu per al proper 14 d’abril del 2018.

En aquest II Congrés es renovarà la Coordinadora Nacional d’aquesta organització, així com les ponències política i estatutària, segons han indicat a través d’un comunicat. Així, el 19 de febrer es faran públiques ambdues ponències, que es podran esmenar fins al 5 de març.

Com en el darrer congrés, aquest s’ha convocat per a la primavera del 2018 i per tota la militància de Joves PV-Compromís a dia 18 de febrer del 2018 i tota la militància jove de Compromís que ho demane –insisteixen que tant fa vinga del partit que vinga– hi podrà participar. Un conclave al qual, a més a més, també han volgut convocar tota la ciutadania menor de 31 anys que manifeste la seua voluntat de participar abans del 18 de febrer i pague la quota de participació acordada.

En paraules del secretari general de Joves PV-Compromís, Víctor Medina, “amb aquest congrés consolidem el projecte de suma i unió dins de Compromís que vam iniciar fa quatre anys, on qualsevol persona jove de la coalició té dret a participar”.

A hores d’ara no hi ha dades del lloc on tindrà lloc aquest II congrés, una qüestió que decidirà la Comissió Organitzadora del Congrés.

Comparteix

Icona de pantalla completa