Diari La Veu del País Valencià
Xavi Castillo tanca l’any amb la polèmica dels patges d’Alcoi

L’actor de Pot de Plom ha posat en marxa el particular ‘cronotrasto’ que utilitza la companyia de teatre per a fer un repàs de les últimes notícies de 2017. Amb aquesta màquina del temps, que permet viatjar al futur i al passat, Castillo recorda la proximitat de les eleccions de Catalunya, convocades per al 21 de desembre. “Estem fins als collons del procés i de l’Espanya es trenca”, ironitza l’humorista.

Així mateix, Xavi Castillo dóna la benvinguda al Nadal parodiant alguns dels tradicionals anuncis d’aquesta època de l’any de colònies i torrons i reclama el retorn “del calvo de la loteria del Nadal”. Enllaçant amb els “retorns”, l’actor critica l’última aparició de l’expresident de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, demanant “publicitat i transparència” en la seua declaració en el judici per la Fórmula 1.

Castillo tanca el vídeo lamentant “l’excés de correcció política” en algunes qüestions que exemplifica amb la polèmica que va esclatar la passada setmana amb els patges de la cavalcada de Reis que se celebra el 5 de gener a Alcoi.

Comparteix

Icona de pantalla completa