À Punt estrena una web amb atenció especial al públic infantil

La pàgina permet recuperar els programes emesos en À Punt Ràdio, així com visionar sèries infantils en anglés
/ València
18 desembre 2017 01:00h
Aspecte de la pàgina web d\'À Punt.

Una setmana després de l'inici de les emissions de la ràdio pública valenciana, À Punt ha obert aquest dilluns una nova pantalla. Des d'aquest dia 18 de desembre, la Societat Valenciana de Mitjans de Comunicació compta amb una pàgina web en la qual es pot trobar informació sobre À Punt i la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, així com dels programes que emet la ràdio pública. També es pot escoltar en directe l'emissió d'À Punt Ràdio.

Amb un format provisional –la directora general d'À Punt va informar que es treballa en una plataforma web més ambiciosa–, la pàgina permet als espectadors escoltar els podcast dels programes de ràdio, així com visionar sèries infantils a la carta. Aquesta és la principal novetat d'aquesta nova finestra dels mitjans públics. A falta de l'estrena de la tele, des d'À Punt s'ha volgut pal·liar la manca d'oferta televisiva en valencià per al públic infantil penjant en la seua web algunes sèries, algunes d'elles amb un molt bon resultat en el passat com és el cas de Doraemon.

En la web hi ha un espai anomenat La Colla dedicat "exclusivament per a xiquets i xiquetes". "Ací trobaràs tots els continguts de la teua programació preferida. Hem fet una selecció molt variada perquè hi trobes allò que més t'agrade", assenyala la web. Aquest espai està dividit en tres seccions: Preescolar, Infantil i Anglés. En aquest últim, els més menuts podran veure sèries com Daniel's bithday, The Shadownsters, Socks, Dani the tiger i Bubble dip.

Producció pròpìa i clàssics infantils

A l'espai infantil La Colla hi ha sèries d'animació de producció pròpia, com ara Catracric, catacrac, que conta les rondalles d'Enric Valor, i sèries adreçades a públic preescolar, amb títols com ara Calcetins o Els meus monstres i jo. També es recuperen sèries mítiques i molt demanades per l'audiència, com és el cas d'Hamtaro i Doraemon.

Segons expliquen en la web, la selecció de les "sèries s'ha fet seguint els criteris que marca la carta de valors amb què es van dotar els mitjans públics valencians i la inclusió de continguts per a les diferents edats de preescolar i infantil, sense oblidar el compromís amb l'emissió de productes que faciliten l'aprenentatge de l'anglés". A l'espai infantil, a més d'animació, hi ha una sèrie amb personatges propis que són Els bíters, que protagonitzen aventures i que inclouen cançons populars valencianes.

À Punt té previst també iniciar durant aquest dilluns una campanya de publicitat en diferents mitjans de comunicació i en suports digitals per tal de donar a conéixer l'espai públic de comunicació valencià. Des de fa dies, la marca d'À Punt ja es pot veure en tanques publicitàries del territori saludant les valencianes i els valencians.

next