Diari La Veu del País Valencià
César Sánchez apuja un 15% el sou de la seua secretària

La secretària del president de la Diputació d’Alacant cobrarà 6.000 euros més en 2018 que enguany. L’augment s’ha aprovat aquest migdia a la Comissió d’Hisenda de la institució. Aquest càrrec de confiança de César Sánchez rebrà l’any que ve una percepció bruta de 45.844 euros, un 15% més del seu sou actual.

El grup de Compromís a la Diputació d’Alacant ha reaccionat a aquest augment tot advertint “el contrast que ofereix el PPCV entre València i Alacant” atés que “mentre que a València impedeix aprovar l’acord per a equilibrar el sou als alts càrrecs funcionaris, a Alacant l’apuja a la secretària del president de la Diputació”.

En una nota de premsa, el grup encapçalat per Gerard Fullana reitera que l’augment de sou “és una mostra més de la incoherència del PPCV, que recentment va votar a les Corts en contra de l’acord d’equilibració salarial als alts càrrecs de la Generalitat”. Compromís critica “el tractament desigual del PP respecte als treballadors de l’administració, una contradicció que se suma al tracte que dispensa també als empresaris” perquè, com va publicar Diari La Veu, ” a València critiquen l”empresariat subvencionat’, mentre César Sánchez rega amb set milions d’euros entitats empresarials en els pressupostos del 2018″.

Comparteix

Icona de pantalla completa