Diari La Veu del País Valencià
Gira internacional de Joan Amèric amb DIRECTAment
RedactaVeu / València

Bellesa i compromís es combinen a parts iguals a la seua proposta artística i és considerat el principal exponent de la seua generació. Ja amb la perspectiva d’una trajectòria consolidada, és valorat com un referent actiu dins l’àmbit de la cançó d’autor en llengua catalana.

El nou disc, DIRECTAment (enregistrat en directe a l’Auditori de Barcelona), ‘revisita’ des d’angles musicals actuals una selecció de les cançons més emblemàtiques del seu repertori. És, per tant, una ‘reproposta’ als seguidors i una invitació a noves oïdes.

DIRECTAment, frontissa entre la història i el futur, també inclou, en format acústic, algunes de les cançons noves que formaran part del proper disc d’estudi.

La presentació en directe ha estat guardonada amb el Premi BarnaSants 2012 al millor concert de la secció oficial d’aquest prestigiós festival.

També cal destacar el concert celebrat a Montevideo dins del marc de la I Mostra de Cultura Catalana a Uruguai.

Des de diferents formats, DIRECTAment desplega una atmosfera on la veu ens pren de la mà i ens convida a passejar pel particular univers d’aquest autor. Un univers habitat per Sirenes, Idees i Somnis…

En aquests moments, a més de les presentacions en directe del nou disc pels territoris de parla catalana, s’està programant la gira que durà Joan Amèric a l’Havana i les principals ciutats de l’illa de Cuba.

Després del concert inaugural a Alacant, Joan Amèric acompanyat per Borja Penalba, (guitarra i acordió), també actuarà a València, Alcoi, Almussafes, Burjassot o Alzira.

>

Joan Amèric – “Parlant de Sirenes” (Directe BarnaSants)

Rafa Martín Rafa Martín

Comparteix

Icona de pantalla completa