Diari La Veu del País Valencià
Isabel Martín, nova candidata de Compromís a les europees
RedactaVeu / València

La regidora de Compromís en Paiporta, Isabel Martín, llicenciada en matemàtiques i de 40 anys, es presenta com a candidata a encapçalar una llista a les primàries de la Coalició per a les Eleccions Europees. Es tracta de la primera i única dona que opta, de moment, a encapçalar la llista de la coalició nacionalista.

Isabel Martín es des de fa sis anys és regidora de l’Ajuntament de Paiporta.

Amb una trajectòria consolidada com a càrrec públic ha decidit concórrer a les Primàries per a les properes eleccions de maig al Parlament Europeu.

En la seua carta de presentació deixa clar quina és la seua posició respecte del que cal fer al Parlament Europeu: “A Europa han de conèixer la realitat del nostre País, dels nostres pobles. Han de saber que les famílies estan sent desnonades de les seues cases, que molts xiquets i xiquetes no fan més que un dinar al dia, que l’educació no compta amb els mitjans necessaris per formar ciutadans i ciutadanes lliures. Que la nostra sanitat pública i benestar social estan desapareixent”.

Isabel Martín oferirà demà a les 11:00 hores una roda de premsa a la seu de Compromís en València on explicarà als mitjans de comunicació les raons que l’han dut a presentar-se com a candidata a les primàries.

Comparteix

Icona de pantalla completa