Giovanna Ribes substitueix Miquel Campos al capdavant dels Productors Audiovisuals Valencians

L'entitat vol ser "un agent actiu" en la definició del nou model televisiu i vigilarà que es complisquen els compromisos d'inversió pública
/ València
21 desembre 2017 01:00h
La PAV demana a TVE una "quota autonòmica valenciana" en la seua programació.

L'Associació Productors Audiovisuals Valencians (PAV) ha triat la productora Giovanna Ribes com a presidenta d'aquest col·lectiu d'empresaris, segons ha informat l'entitat a través d'un comunicat. 

En l'assemblea de productors, el fins ara president, Lluís Miquel Campos, ha agraït l'esforç realitzat per la junta directiva durant els dos últims anys i, a continuació, Giovanna Ribes ha marcat les línies d'actuació per al nou mandat. 

Així, Productors Audiovisuals Valencians es proposa ser "un agent actiu" en la definició del nou model televisiu per al País Valencià i estarà "vigilant" en el compliment de les obligacions d'inversió estatal establides en els àmbits autonòmics per la trasposició de directives europees.

Una altra de les pretensions és "acostar la producció audiovisual valenciana a les institucions i a la societat civil, en concret a l'Acadèmia de Cinema, de la qual la majoria dels associats de PAV són membres". 

En la mateixa línia, els nous responsables es proposen "estrényer la relació entre els possibles rodatges i les 'film office' de la Comunitat i futura Film Commision i col·laborar en l'estructuració d'un model cinematogràfic amb l'Institut Valencià de Cultura (IVC), en coordinació amb agents estatals, com l'ICAA, i altres organismes autonòmics i televisions". 

Així mateix, reivindiquen per part de TVE produccions cinematogràfiques, documentals i animació valencianes i la creació d'una "quota autonòmica valenciana", així com promoure l'adequació al sector amb l'assentament de noves finestres d'emissió i la important consolidació del sector del videojoc al territori.

La nova junta directiva de PAV està composta, a més de per la presidenta, pels vicepresidents, Raúl Deu, Adán Aliaga i Pedro Pastor; pel secretari Sergio Castellote; el tresorer, Emilio Oviedo, i pels vocals Beu Pérez, Eva Andreu, Oscar Munt, Antonio Such, Lluis Miquel Campos, Roberto camps, José Ma Torres, Fermín García de Blas, Kiko Martinez i Carlos Pastor.

next