Diari La Veu del País Valencià
Fabra calla sobre les prospeccions petrolieres ‘per no enfrontar-se al seu partit’
RedactaVeu / València
La diputada autonòmica d’EUPV, Marina Albiol, sobre el tema de les prospeccions petrolieres projectades al Golf de València, ha denunciat que el president Alberto Fabra “està absent i sense donar la cara” en un tema com aquest que tant preocupa els ciutadans del País Valencià .
La parlamentària d’Esquerra Unida del País Valencià ha acusat el president de la Generalitat Valenciana de “no donar la cara” en el tema de les prospeccions petrolieres projectades al Golf de València, les quals han provocat una forta reacció popular. Per a Albiol, Fabra és un president “covard” que hauria d’estar defensant el Mediterrani, les Illes Columbretes i el sector pesquer del País Valencià.

El president no vol “molestar” el ministre Soria

“Trobem a faltar que encara no s’haja pronunciat sobre el tema -sosté Albiol-, cosa que explica perquè Fabra no vol molestar el ministre Soria i l’empresa Cairn Energy”.
Per a la mateixa portaveu nacionalista, el Fabra és un president “que o bé és còmplice d’aquells que volen les prospeccions -els seus en el govern de l’Estat i l’empresa- o és un president covard”, sosté Albiol, per a qui el cap del Consell hauria d’estar defensant la nostra mar, les illes Columbretes i la pesca “i no estar callat per no enfrontar-se al seu partit en Madrid”.

Comparteix

Icona de pantalla completa