Fabra s'ha reunit amb el president de l'AVL per a generar 'serenitat'

“Abans que res posem els interessos i el sentiment de la Comunitat Valenciana per sobre de qualsevol qüestió"
24 febrer 2014 01:00h
Europa Press / València.

El president de la Generalitat, Alberto Fabra, ha assegurat que ha mantingut una reunió amb el president de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL), Ramon Ferrer, amb l'objectiu de generar "tranquil·litat i serenitat" després de la polèmica provocada per la definició de valencià del 'Diccionari Normatiu Valencià' (DNV) aprovat per l'ens normatiu del valencià.

Així ho ha manifestat el cap del Consell abans de l'esmorzar de clausura de l'Assemblea General de l'Associació Valenciana d'Empresaris (AVE) a preguntes dels mitjans sobre una trobada entre Fabra i Ferrer de la qual hui ha informat el diari 'Levante-EMV'. Segons el rotatiu, la reunió es va produir el dimarts al Palau de la Generalitat.

Sobre aquest tema, el 'president' ha confirmat que va tenir una reunió amb el màxim representant de l’Acadèmia "per a dir, entre altres coses, que, sobretot, tenim la responsabilitat de generar tranquil·litat, serenitat i tractar els temes amb molt de sentit comú".

"Açò ho vaig fer en una reunió privada i, per descomptat, a ell i als qui són gestors públics els demane que siguem responsables i que abans que res posem els interessos i el sentiment de la Comunitat Valenciana per damunt de qualsevol qüestió", ha agregat.
 
next