Diari La Veu del País Valencià
Identificat el policia que va ser gravat pegant una galtada a una dona en un carrer de València

La Prefectura Superior de Policia de la Comunitat Valenciana ha obert una investigació interna a un agent de policia que va ser gravat pegant una galtada a una dona en un carrer del barri d’Orriols de València, després d’una discussió, i que la va fer caure a terra. Mentrestant, l’altre agent present no va fer res per a impedir-ho.

La Policia, des del primer moment que va tenir coneixement d’aquests fets, va obrir una investigació i, una vegada identificat l’agent, continua el procés per a “depurar les responsabilitats oportunes”, segons han confirmat fonts policials a Europa Press.

El vídeo es va gravar en l’encreuament dels carrers Sant Joan de la Penya i Pare Viñas de València i mostra com la dona, enmig d’una discussió, amenaça un dels agents i li diu: “A mi no em toques fort o et pegue una hòstia en tots els collons”.

La resposta del policia és propinar-li una bufetada que la tomba a terra sense que el seu company intervinga. El vídeo, penjat la nit de Nadal per un ciutadà a les xarxes socials, arribava a les 26.000 visualitzacions en un dia i rebia nombrosos comentaris.

Comparteix

Icona de pantalla completa