Diari La Veu del País Valencià
Sanitat informa el personal de l’Hospital de la Ribera que compta amb ell després de la reversió

La Conselleria de Sanitat Universal ha remés una carta als treballadors del departament de salut de la Ribera per a comunicar-los que compta que seguisquen en els seus llocs després de la reversió el pròxim 1 d’abril i informar-los que a partir de gener habilitaran un espai per a resoldre els dubtes sobre la seua situació laboral.

La missiva, signada per la directora general d’Alta Inspecció Sanitària, Isabel González, ha sigut remesa a la junta de personal i al comité d’empresa del departament de salut de la Ribera perquè donen trasllat als treballadors, segons han informat fonts de la conselleria de Sanitat. Així, en el text es trasllada als empleats que quan l’1 d’abril aquest departament passe a ser de gestió pública directa la Conselleria vol que “continuen formant part d’eixe gran equip humà”. “Estem segurs que amb la teua demostrada professionalitat i amb la teua necessària col·laboració aconseguirem, entre tots, donar un impuls a la qualitat assistencial que els pacients de la Ribera esperen i es mereixen”, els assenyala. A més, assegura als treballadors en la carta que La Ribera “mantindrà l’actual cartera de serveis” i implementarà aquells que “la futura planificació sanitària demande”.

La Conselleria instal·larà un espai a partir del 9 de gener perquè els treballadors puguen portar la documentació per a contractar les seues dades laborals en el qual a més podran consultar els dubtes sobre la seua situació laboral.

D’aquesta manera, la Conselleria de Sanitat Universal destaca que “continua treballant en la comunicació i el diàleg obert amb els treballadors per a atendre directament qualsevol dubte que pogueren tenir sobre el procés”. En aquest sentit, fonts d’aquest departament recorden que a partir de l’1 d’abril es produirà una situació de successió d’empreses, la qual cosa implica que l’Administració “se subrogarà com a ocupador i assumirà els treballadors actuals”.

Comparteix

Icona de pantalla completa