Diari La Veu del País Valencià
El PP de Quatretonda acusa l’Ajuntament de voler adoctrinar amb un concert familiar

El Partit Popular de Quatretonda (la Vall d’Albaida) ha acusat l’Ajuntament de voler adoctrinar i polititzar els veïns de la localitat que el passat diumenge, 24 de desembre, van acudir a la plaça dels Sants Joans a gaudir d’un dels diversos concerts programats dins del festival Feretes i Cançonetes.

“Adoctrina que algo queda!”, van dir els populars a través del seu mur oficial de Facebook aquest dimecres. La denúncia de la formació local sorgeix arran d’un cartell de la grandària d’un full DIN-A4, que estava col·locat davant d’un altaveu mentre The Penguins duia a l’escenari el seu projecte didàctic ‘Reggae pels xics’ i on es podia llegir: “Llibertat presos polítics. Sánchez. Cuixart”.

Quatretonda va ser un dels quatre municipis de la demarcació de València que van acollir una edició reduïda del festival Feretes i Cançonetes que, des de fa dos anys, acull el Palau de la Música de València (aquest any tindrà lloc el 3 i 4 de gener). Aquest Nadal, a través de la Diputació de València, es va oferir la possibilitat de poder ser seu del festival que ofereix una programació formada per concerts, activitats lúdiques i teatres pels carrers adreçats al públic familiar.

The Penguins, el passat diumenge a Quatretonda. / PP DE QUATRETONDA

A Quatretonda van actuar els grups The Penguins i Trobadorets, mentre que la companyia de teatre Disparatario va representar On estan els monstres?. La festa va comptar també amb una Cercavila de les Feres pels carrers del municipi de la Vall d’Albaida, tallers, ludoteques i exhibicions i jocs populars. Feretes i Cançonetes, en versió reduïda, també va tindre lloc entre els dies 23 i 24 de desembre a Olocau (Camp de Túria), Petrés (Camp de Morvedre) i a la localitat castellanoparlant de Fuenterrobles (la Plana d’Utiel).

“Això és al que es dedica l’Ajuntament de Quatretonda”, retrauen des del PP. “No saben ni fer un acte per a xiquets sense posar la seua política”, afegeixen, acusant l’equip de govern format per Compromís i PSPV de polititzar els veïns. Conclouen demanant explicacions als dirigents pels fets sense entrar a considerar si el cartell va aparéixer perquè el va col·locar algun grup participant i, per tant, no formava part del muntatge del festival.

Comparteix

Icona de pantalla completa