Diari La Veu del País Valencià
Xàbia recorrerà el tancament d’una unitat educativa en el col·legi públic Graüll
RedactaVeu / Xàbia
La regidora d’Educació, Empar Bolufer, i l’alcalde de Xàbia, José Chulvi, es reuniren dilluns passat amb la direcció del col·legi públic Graüll i la presidenta de l’AMPA per a coordinar les accions a emprendre per a tractar d’evitar el tancament d’una unitat d’infantil, tal com proposa la Conselleria d’Educació per al pròxim curs.
Després de la publicació la setmana passada del mapa escolar 2014-2015 en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) i constatar que la Conselleria pretén suprimir una línia d’aquest centre, “considerat com un dels millors del País Valencià pel diagnòstic autonòmic”, els responsables municipals han avançat que el Consistori interposarà un recurs administratiu a aquesta decisió.
Aquesta al·legació s’inclourà, segons fonts municipals, per via urgent en el ple ordinari de febrer, que es convocarà aquesta mateixa setmana.
A més de les gestions que tant el Consistori com la direcció del centre puguen fer front al Govern autonòmic, també l’associació de pares i mares ha mostrat la seua voluntat d’implicar-se en les protestes.
En aquest sentit, ha preparat un escrit, que presentarà per registre perquè arribe a la consellera d’Educació, María José Catalá, amb qui també volen reunir-se i exposar-li la situació en la qual queda l’escola.

Comparteix

Icona de pantalla completa