Diari La Veu del País Valencià
PilotaVeu canvia de nom i de domini per a obrir una nova etapa

PilotaVeu, el diari exclusiu de la pilota valenciana, obri una nova etapa. Després de 3 anys i 3 mesos de treball amb el grup Edicions La Veu del País Valencià, S. Coop. V., PilotaVeu emprén un nou camí amb un nou nom: PilotaViu.

El projecte ha aconseguit assolir l’objectiu de ser un referent comunicatiu, amb contingut de totes les modalitats i racons del territori valencià, actualitzat cada dia durant els seus 39 mesos d’existència. Ara, s’obri un nou horitzó per al digital de pilota, amb nous reptes per davant. El primer canvi, i més substancial, serà el canvi de nom i de domini. D’ara endavant, el diari digital de la pilota valenciana es dirà PilotaViu. A poc a poc, els canvis també aniran arribant a la web, que es podrà trobar a partir de hui al domini www.pilotaviu.com.

El 2018 es presenta com un any crucial per al futur de la pilota valenciana i PilotaViu vol estar al peu de cada notícia i aportar el seu granet d’arena. Al canvi de nom aniran sumant-se canvis i millores que afectaran la tecnologia i el disseny de la plataforma web. A més a més, PilotaViu apostarà més fort si cap pels formats audiovisuals i els continguts transmèdia, així com per continuar amb el projecte de ràdio amb els companys del Joc del Poble.

Comparteix

Icona de pantalla completa