El PP de Catarroja ocupa una aula de la Casa de la Cultura sense autorització

Compromís denuncia "l'abús de poder" i demana a l'alcaldessa que "no actue com si l'Ajuntament fos el seu 'cortijo' "
24 febrer 2014 01:00h
L'alcaldessa Soledad Ramón, a qui Compromís li demana que governe sense fer distincions.
RedactaVeu / Catarroja 
 
El portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Catarroja, Jesús Monzó, ha demanat explicacions al grup municipal del Partit Popular a Catarroja pel fet d'haver utilitzat les instal·lacions municipals de la Casa de la Cultura sense la perceptiva autorització, resolució que va arribar una setmana després signada per l'alcaldessa del municipi, segons la coalició nacionalista.
 
Monzó considera que amb aquest fet el PP de Catarroja, grup que ostenta l’alcaldia al municipi, demostra que "no respecta les regles del joc i que utilitza l’alcaldia en el seu benefici i com si l'Ajuntament fos el seu 'cortijo' " mentre que la resta d'associacions i partits complim rigorosament amb les normes del joc democràtic". 
 
Compromís ha demanat a l'alcaldessa de Catarroja, Soledad Ramón, que explique a quantes associacions del municipi o grups polítics se'ls ha permès ocupar la Casa de la Cultura sense tenir l'autorització mitjançant resolució d'alcaldia. 
 
En aquest sentit, Monzó es pregunta: "si no es permet a ningú, per què ho han permès al PP? Quines diferències té aquest grup polític amb la resta d'associacions i de partits polítics de la localitat?".
 
El portaveu de Compromís recorda que la majoria de les associacions demanen els locals amb mesos d'antelació i que en el cas del TAC "han de pagar, fins i tot, una fiança". 

Governar "sense distincions"  
 
Compromís per Catarroja considera que "actuant d'aquesta manera es demostra un abús de poder" i recorda que el PP també va permetre el tancament d'un carrer de la població per a la celebració de l'aniversari d'un regidor del PP. 
 
"No es pot governar diferenciant qui realitza la petició perquè l'Ajuntament de Catarroja ha de ser una institució seriosa i les regles de joc han de ser iguals per a tots els ciutadans i ciutadanes del municipi", conclou Compromís.

next