Diari La Veu del País Valencià
Morera: ‘Improvisació en la proposta de Fabra per a l’elecció de diputats’
RedactaVeu / València

Enric Morera ha agregat que “les propostes de Fabra sobre Les Corts, que les faça en Les Corts, que possiblement ni s’acordarà el president on estan perquè fa molts mesos que no les visita”.

El síndic de Compromís també ha afegit que les iniciatives presentades sobre participació ciutadana, “estan molt bé, però sabem tots que es tracta d’un anunci propagandístic que el PP mai posarà en funcionament, ja que el PP valencià és especialista en vetar les comissions de recerca, no es dóna la paraula a la ciutadania, es veta l’entrada de persones en el parlament i s’expulsa a qui no pensa com els populars, i açò ho hem vist en algunes sessions parlamentàries, per desgràcia”.

Morera considera que aquest dilluns Fabra, “ha recuperat el projecte polític de l’expresident de la Generalitat Francisco Camps de llei electoral, per a afavorir només el seu partit i fer una norma injusta i desproporcionada que no represente la ciutadania ni la pluralitat de la societat. Els anuncis de Fabra demostren que té por a la democràcia i a la ciutadania, perquè sap que en 2015 no serà president de la Generalitat si no propicia canvis, paranys i barreres de tot tipus”.

Comparteix

Icona de pantalla completa