Diari La Veu del País Valencià
Bandes que participaran en el Certamen Provincial de València
RedactaVeu / València

En la secció primera actuaran en primer lloc la Societat Musical de La Llosa de Ranes, a continuació la Unió Musical Casinense de Casinos i en tercer lloc, la Unió Musical de L’Eliana. Queda en reserva per al sorteig i el Certamen de l’any pròxim la Unió Musical de Godelleta.

La sort en la segona secció ha col·locat en primer lloc d’actuació la Societat Musical La Constància de Moixent, en segon ha posat l’Agrupació Musical de Massarrojos, en tercer la Societat Joventut Musical d’Albal, en quart lloc la Unió Musical de Llanera de Ranes i en cinquena posició la Unió Musical Benicadell de Castelló de Rugat.

La Unió Musical de Yátova ha quedat en reserva per al Certamen 2015.

La tercera secció porta en primer lloc de la llista d’actuació l’Agrupació Musical de Rocafort, seguidament actuarà l’Agrupació Musical Santa Cecília d’Ador, a continuació la Unió Musical Polinyanense de Polinyà de Xúquer, després el Cercle Instructiu Musical de Xirivella i en cinquè lloc l’Agrupació Musical Carrera Font de Sant Lluís de València. Queda en reserva per a l’any 2015 la Unió Musical de Xeraco.

En la quarta secció actuarà en primer lloc l’Agrupació Musical Benicalap de València, en segon l’Agrupació Musical de Beneixida i en tercer la Unió Musical de Montesa. La reserva per a l’any que ve és la Unió Musical Santa Cecília, de l’Alqueria de la Comtessa.

La secció especial, novetat enguany, la forma, únicament i després de la renúncia d’altres dues bandes inscrites, la Banda Simfònica Cercle Catòlic de Torrent. La inclusió d’aquesta nova secció té l’objectiu de permetre la participació de bandes amb més de 85 músics, fins a un màxim de 110.

Comparteix

Icona de pantalla completa