Diari La Veu del País Valencià
L’Octubre acull les jornades de debat ‘Periodisme? Quin periodisme? Per a quan?’
RedactaVeu / València
“La manipulació descarada. El cas de Canal 9. Com evitar-ho de cara al futur?”, és el títol de la primera jornada de les tres jornades de debat que es duran a terme a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània, de València.
Hui mateix i en el debat que se celebrarà aquesta vesprada entorn a Canal 9, intervindran la periodista i vicepresidenta del Comitè d’Empresa de Canal 9/RTVV, Salud Alcover; l’exvicepresident del Consell d’Administració de Canal 9/RTVV i president de l’Associació Ciutadania i Comunicació (ACICOM), Ignacio Pastor; i el president de La Unió de Periodistes del País Valencià, Sergi Pitarch. Moderarà el debat el diputat Ignacio Blanco, portaveu d’Esquerra Unida a les Corts Valencianes.

“Telebasura” i violència de gènere

“Tres jornades, tres qüestions, tres debats” continuarà demà dimecres amb el tema “Telebasura” i violència de gènere. Del tarot al Sálvame”, on intervindran Mª José Gámez Fuentes, professora titular d’Universitat del departament de Ciències de la Comunicació, Universitat Jaume I; Clara Alonso Jiménez, periodista i agent d’Igualtat, i responsable de Comunicació Interna d’IU; Tere Mollà, comunicadora i formadora de gènere, Agent d’Igualtat, Màster d’igualtat i polítiques de gènere per la Universitat Juan Carlos I; i el periodista i conductor de debats televisius Josep Ramon LLuch. El debat estarà moderat per Glòria Marcos, presidenta de la Fundació Institut d’Estudis Polítics.
Periodistes mercenaris o comunicadors?

Finalment, dijous 27 de febrer, s’abordarà “Els/les periodistes que venen. Mercenaris o comunicadors. Té un termini la professió tal i com la coneixem?”, on intervendran Lorena Carrillo, estudiant de 4t de Comunicació Audiovisual; Vicent Mifsud, periodista i president del Comitè d’Empresa de Canal 9 /RTVV; Andreu Escrivà, bloguer i activista a les xarxes socials; i Joan Canela, de l’Associació Mèdia.cat. Observatori crític dels mitjans; i el periodista i documentalista Emilio Garrido farà en aquest cas de moderador.

Tots els debats tindran lloc a les 19.00 hores, a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània, situat en el carrer Sant Ferran, 12 de València.

Comparteix

Icona de pantalla completa